Om os

Hvem er

vi?

Smagen af Danmark er en medlemsejet forening for småskala fødevareproducenter i hele Danmark. Vi arbejder for at synliggøre medlemmerne samt forbedre vilkårene for de små og mellemstore fødevareproducenter, der i de senere år har haft stigende betydning for den kulinariske udvikling i Danmark såvel som bevarelse og udvikling af arbejdspladser i landdistrikterne. 

Smagen af Danmark skal med en ny strategi udvikle aktiviteter, som medlemmerne drager nytte af, fx en flot online salgsplatform med tilhørende distributionsløsning, som skal udbrede kendskabet til de fantastiske fødevarespecialiteter, der skabes overalt i landet. Smagen af Danmark er også fødevarenetværkenes politiske talerør.

På sigt skal foreningen også lave fælles markedsføringsfremstød, udbyde kurser og tilrettelægge temaarrangementer og studieture. På den måde forbedrer vi erfaringsudvekslingen mellem netværkenes medlemmer mhp. at skabe vækst og innovation på området.

Tilmeld nyhedsbrev

Overvej at abonnere på nyhedsbrevet for at holde kontakten med de nyeste artikler.

Mød

holdet

Bestyrelsen bag Smagen af Danmark

Laurids Siig Christensen

Formand

Sejrø Gæs

Malene Aaris

Næstformand

MAA.C ApS

Bjarne Ottesen

Bestyrelsesmedlem

Nordisk Tang

Torsten Buhl

Bestyrelsesmedlem

Fødevare Danmark

Martin Jørgensen

Bestyrelsesmedlem

Skarø Is

Kristina Høj

Koordinator

Smagen af Danmark er en medlemsejet forening for småskala fødevareproducenter fordelt over hele landet. Vores mål er gennem samarbejde og erfaringsudveksling at forbedre mulighederne for salg, vækst og innovation for danske fødevareproducenter og forhandlere.

Tilmeld nyhedsbrev

Gå ikke glip af de seneste nyheder